savaşk.
2019 27. kitabı
Okunma: 02 Ekim 2019 01:54
“mavisi küflenmiş bir akşam vakti” demleniyor bu şiirler, hani merak ettiyseniz diye söylüyorum. sonu var mı ki bu akşamüstülerinin, bilemiyorum. şair, -gururla söylüyorum ki- üniversite yıllarımı azmiyle, inancıyla, neşesiyle ve sesiyle süslemiştir. o pek bilmiyor tabii :). bu güzelim ilk, biriciği kitabını ondan habersiz ama imzalı :) bir şekilde alıvermiştim, kendimce demlemiştim. “ayaklarımı kestiler benim, uzun sürebilir veya bilmiyorum gelemem hiç olmayabilir, parmaklarım kıpırdıyor aslında, yüreğim de öyle. saçlarım da.” çok zarif, tatlı, derin bir umudu var; bitmesin, dinmesin hiç. “ben bir hayal kurdum içinde yalnız ben. gitmeye sebep buldum, içime uzaklardan sinen.” gitmek için geldiğimiz bu dünyada daha ne kadar gitmek isteyeceğiz, Allah bilir. :) “şiir şiir sallanacak dünya.” salladın bile, göğe değiyoruz, göğe! :) “alfabeye küsmüştüm birkaç kelime için.” oysa küs iken daha çok kelime biriktirmez mi insan? “bir şiir daha yazıyorum yokluğun için şair olup çıktık baksana.” :) en sevdiğim lina* ve ayaklarım* şiirlerini buraya özellikle dökmüyorum kii alıp siz okuyun, kaybolun bi güzel içinde, diye :) e artık siz de bi demlenirsiniz diye düşünüyorum, hazır üçüncü kitap da stoklarda almışken yerini. *ve sormak istiyorum şair beye, kendinden büyük, o kocaman kalbi taşımak bükmüyor mü belini, diye. :)
Şiir
SavaşkErhan Karaman · Kavim Yayıncılık · 201313 okunma