Klasik Bir Aşk Hikayesi
2020 12. kitabı
Okunma: 17 Ağustos 2020 13:53
Bu kitap, yazarın okuduğum dördüncü kitabı. Ayrıca diğer kitaplarını okuduğum dönemde (üç dört yıl önce) yazarımızla bilhassa tanışmıştım. Kendisi güler yüzlü ve nazik birisi, dolayısıyla sevdiğim bir yazardı. Yıllar sonra yeniden, “Vazgeçtim” ile açtım Kahraman Tazeoğlu’nun sayfalarını. Ve en çok bu kitabında hissettim cümlelerin, anlatılan hikayenin hatta karakterlerin basitliğini, basmakalıplığını. Okurken bir sonraki sayfanın ne getireceğini tahmin edebildiğiniz, gözlerimizin görmeye kulaklarımızın duymaya alıştığı ve artık pek azımıza romantik gelecek sözlere, jestlere çokça yer verilmiş bir kitap. Çok güzel bir kız ve ona aşık iki erkeğin hikayesi. Tabi kızımız, birisini ağabeyi diğerini hayatının aşkı olarak görüyor. Böyle bir çıkmazın içinde olaylar ilerliyor. Kısacası, sıkılınca izlenebilecek bir film gibi. Ancak, her türlü aşk hikayesini okuyabilecek ve bahsettiğim klişelere gülümseyecek kişilere tavsiye edebilirim. Ve bu kişilere iyi okumalar dilerim :) Kahraman Tazeoğlu Vazgeçtim
VazgeçtimKahraman Tazeoğlu · Destek Yayınları · 20159bin okunma