Kaiken yazar j grance 'ten gene okunabilir bir roman ama benim için bir hayalkırıklığı oldu bilmem nedendir kitap bana biraz uçuk bir kitap gibi geldi düşünsenize ana konumuz şu taşıyıcı annelik ve çocukları için dövüşen iki anne ama bu dövüş samuray dövüşü kazanan hayatta kalır diğeri ölür yani soru şu hangi anne galip gelecek taşıyıcı samuray anne mi yoksa çocukları yetiştiren annemi bir de çift cinsiyetli bir katilimiz var vayy ki ne vayy
Gelelim kitap bana ne düşündürdü kitabın ilk konusu çift cinsiyetli bir katil acaba burada lgbt ye bir gönderme mi var insanlar çift cinsiyetli doğabilir mi ve daha sonradan tek bir cinsiyet üstün gelip insanı ele geçirebilirmi yani insan kız doğup sonradan erkek gibi düşünüp kız erkek olabilirmi yani lgbt bir hastalık mıdır tedavisi var mıdır tedavisi varsa tedavi olunuz öbür dünyaya günahkar gitmeyelim yada lgbt insanlar için bir zevk midir eee öyleyse bırakın sonları lut kavmi gibi olsun
Gelelim 2. Katile katil bir taşıyıcı anne aman Allah korusun helal varken haram yola bulaşmayın yoksa bir samuray anne başımıza musallat olabilir evet annelik kutsaldır ve her annenin en büyük hayali çocuk sahibi olmak her annenin en büyük hayalidir ve hiç kimse ben çocuk istemem deme hakkına sahip değildir ama en önemli sorun şudurki Allah bize çocuk vermezse ne etmek lazım tabiki sabretmek ve şükretmek
lazım evet çocuğunuz yok diye hiç bir zaman harama sapmayın yani taşıyıcı anneliğe hayır en güzeli belki bir evlat edinebilir yada tüp bebek gibi teknolojik yöntemlerle herkes bir gün anne olup bebek sahibi olabilir şunu da unutmayalım hayatın en güzel duygusu belkide yetiştirmektir misal anne olamıyorsunuz ama bir öğretmensiniz ve siz bu meslek sayesinde binlerce çocuk yetiştiriyorsunuz ve size binlerce çocuk dualar okuyor kısaca anne olamayan insanlar için en güzel meslek belkide öğretmenliktir
Benim ise hayat felsefem şu helal olan her şeye aşığım helal olan her şeyi rabbimden isterim
Evet grance ne yazsa okunuyor ama bu kitap diğerlerine göre biraz sönük olmuş peki siz ne düşünüyorsunuz kitabı çok fazla hayalperest buldum