Türk milleti açısından çok bir büyük öneme sahip olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun
İki kitabı okuyup anlamadığımız için; olmak isteyip de olamadığımız yerdeyiz, biri nutuk, diğeri Kur'an'ı kerim.
.Nutuk her Türküm diyenin okuması gereken ve gençlerin kılavuz edinmesi gereken bir kitap. Herkesin evinde mutlaka olması gerekir.Mustafa Kemal Atatürk'ün keskin, kıvrak, ileri görüşlü zekasının bir göstergesi olan kitabının her Türk genci tarafından okunması ve okullarımıza ders kitabi olarak girmesi gerekir.Bir milletin yazdığı en büyük destanın, bir ulusun kurtuluş mücadelesinin, bağımsızlığını kaybetmektense ölmeyi tercih edecek insanların hikayesinin baş aktörünün ağzından anlatımı.. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, bir aile tarafından yıllarca egemenlik hakkı kullanılmış, akıldan bilimden medeniyetten geri bırakılmış, vatanı ve bağımsızlığı harici düşmanlara satılmış, başkenti işgal edilmiş bir halkın, bu darağacından kurtulup Türkiye Cumhuriyeti'ni kurduğu yıllarda yaşananları anlattığı, sonunda da Türk gençlerine seslendiği Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki konuşması.. Her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının okuması gereken bir kitap..
.Bu özel ve güzel günde bize kitabı hediye eden @cizgeyayindagitim @erkan_cag ve moderatörum @kitapkokusu_ve_ben arkadaşıma çok teşekkür ederim. #zeynepleokuyorum