2020 15. kitabı
Okunma: 02 Eylül 2020 01:08
Kişisel gelişim kitaplarını değersiz bulan çoktur. Bu alanda yazılmış her kitap okunmaz tabi. Kitabı okurken herşeyi yapabilecekmiş gibi hissederken bitirince birşey kalmıyor insanın elinde, bakalım bu kitapta aynı mı olacak? Kitaptan bir kaç tavsiye: ¶ Tutkuyla yapabileceğin, yaparken ; zamanın nasıl geçtiğini anlamadığın bir uğraşın var mı? Yoksa keşfet. ¶ mutlu ve uzun yaşamanın 5 kuralı 1. Endişelenmeyin Kaygıdan uzaklaşmanın en iyi yolu insanlara merhaba demektir. 2. İyi alışkanlıklar edinin Çalışmak. Eğer çalışmazsanız bedeniniz çöker. 3. Arkadaşlıklarınızı her gün besleyin Sevdiğiniz insanlarla hergün konuşmak, işte uzun yaşamın sırrı bu 4. Acele etmeden yaşayın Uzun yaşamın sırrı her zaman kendine 'ağır ol' ve 'rahatla' demektir. Acele etmezseniz çok daha uzun yaşarsınız. Uzun yaşamın sırrı : ilkbahar, yaz, sonbahar, kış.. Mutlulukla her mevsimin tadını çıkarmak. 5. İyimser olun Bunun bir sırrı yok. İşin püf noktası sadece yaşamak. Keyifli okumalar
Ikigai - Japonların Uzun ve Mutlu Yaşam SırrıFrancesc Miralles · İndigo Kitap · 202023,9bin okunma