·352 syf.····Okunma: 31 Ağustos 2020 17:54 İlk kitapta son bölümler hariç bir miktar sıkılsam da asıl olayların ve aksiyonun 2. ve 3. kitaplarda olduğunu öğrenince hemen devam etmek için sabırsızlanıyorum. Luca ne zaman baş karakter olacak acilen öğrenmem lazım
Sophie, babası restoranlarına giren birini öldürdüğü için hapse girmiş ve bu yüzden yaşadığı yerdeki neredeyse herkes tarafından dışlanmış bir genç kız. Mahalledeki eski boş malikaneye beş genç erkek kardeşin taşındığını öğrenince herkes gibi çok meraklanır. Özellikle kardeşlerden Nic ilgisini çeker. Bu zeytin renkli tenli, yakışıklı, İtalyan gençler kimdi ve bu mahallede ne işleri vardı? Önce onunla ilgilenip sonra da soyismini öğrenince ters tepki veren Nic, tüm kardeşlerden daha tehlikeli bir hava yayan ve baştan beri Sophie’yle anlaşamayan Luca, tekerlekli sandalyede oturan sanatçı ruhlu kardeş Valentino, arılarla kafayı bozmuş acayip amcaları Felice... Bu aileyi çözmeye çalışan Sophie’nin başına neler neler gelecek hiç haberi yok
Başlangıçta mahalleye yeni gelen çocuğa vurulan ergen kız hikayesi tadında başlasa da gitgide olay başka yerlere geliyor. Sophie ile birlikte bu aileyi merak etmeye başlıyorsunuz. Özellikle son bölümlerdeki heyecan ve aksiyon, devam kitaplarındaki aksiyona dair sinyal veriyor. Umarım Eylül ayında diğer kitapları da okuyabilirim