Aile onuru için
2020 4. kitabı
Okunma: 11 Eylül 2020 23:19
Merhabalar. Tess gerritsenin kitaplarını sırayla okudukça kalitesini artırdığını anlıyorsunuz. Ben bu kitabın konusunu 'asla arkana bakma' kitabının konusuna benzetiyorum. 'Asla arkana bama' kitabında yıllar önce öldü sanılan babasını tek başına bulmaya çalışan bi kızın başına gelen maceralar anlatılıyordu. Burda ise yine yıllar önce ama bu sefer gercekten ölen anne ve babasının ölümlerinin ardında kalan soruların cevabını bulmak üzere yola çıkan bi kızın maceralari anlatılıyor. Diğer kitapla farkı ise yanında kardeşide geliyor oluşu. İngiltere için çalışıp 20 yıl önce fransada ölen ajan olan anne ve babası; vatan hainliğiyle suçlanınca buna inanmayan ve durumu aile şerefi/onuru meselesine çeviren kahramanımız berly ve kardeşi jordan ingiltereden fransaya gidip bu olayı araştırmak ister. Olaylarda bundan sonra başlar. Sonunu yazmıyorum çünkü okuyacak olanlar varsa heyecan olsun :) ama şunu bilin onların bu araştırmalarından rahatsız olanlar olur çünkü aslında anne ve babasi vatan haini değildirler. Aslında başka bi konu hakkında (o konuyu söylemiyorum) işlenen suçu örtbas etmek icin kurban gitmislerdir . Bu başka suçu işleyenler açığa çıkmamak için bu iki kardeşi öldürmeye çalışır buda iki kardeşin anne babasının hain olmadığına dair inançlarını kuvvetlendirip araştırmayı korkusuzca daha derine götürmeye zorlar.
Karanlığın Ayak İzleriTess Gerritsen · Martı Yayınları · 20141,653 okunma