2020 47. kitabı
Okunma: 12 Eylül 2020 19:43
Kitapları sever misiniz? Bu soruyu sorarken kitap okumayı sevmekten bahsetmiyorum. Kitabı elinize aldığınızda sarılıp bağrınıza bastığınız olur mu mesela? Yada kitaplığınızın karşısına geçip onları seyrettiğiniz, seyrederken farkında olmadan gülümsediğiniz. Yada onları kokladığınız, hatta bir arkadaşınıza ödünç verdiğinizde adeta çocuğunuzu emanet ediyormuşcasına onun için endişelendiğiniz. Bunların hiçbiri hastalık belirtisi değil korkmayın. Eğer bu duygulara bir isim koyulacaksa kitap aşkı veya kitap tutkusu demek yanlış olmaz sanırım. Sizi ilk sayfada yakalayan ve kendine doğru çeken kitaplar vardır ya Kağıt Ev o nadide eserlerden. Kitap sevgisi ve tutkusunun nasıl boyutlara ulaşabileceğini gösteren farklı bir kurguya sahip. Yirmi binden fazla kitabınız olsa onları kütüphanenize nasıl yerleştirirdiniz? Gerçek hayata kavgalı olan yazarların kitaplarını yan yana koyar mıydınız? Evinizde yer kalmadığı için arabanızı satıp garajınızı da kütüphane yapar mıydınız? Peki elektriğin olmadığı dönemlerde yazılan eserleri mum ışığında okur muydunuz? Tamam tamam gerisini sizin beğenerek, şaşırarak, üzülerek okuyacağınıza eminim. Keyifli Okumalar
Kâğıt EvCarlos María Domínguez · Jaguar Kitap · 202015,3bin okunma
Ekledim listeme 😉
Öyle güzel kelimeler seçmişsin ki okuma isteği uyandırıyor 😉
Selcan Çekiç
Teşekkürler😊 oku bence😉