Puan vermedi·312 syf.··Beğendi
· Sağlıklı yaşam için hayatımızdan çıkarmamız gereken o kadar çok şey var ki besin demiyorum, “şey” diyorum çünkü besin değil o market raflarına girmiş şeylerin %95i. Maalesef doktorlarımızın yaptıkları iş sadece ilaç yazıp göndermekten ibaret semptomlar baskılandı peki ya hastalığın sebebi? Hala orada. En yakın zamanda yeniden hortlamak için bekliyor ya ömür boyu ilaç kullanırsın ya da hastanelerden çıkamazsın. Fakat suç sadece doktorlarımızda değil elbette, bizim de vizyonumuzu bakış açımızı değiştirmemiz lazım. Vücudumuzu tanımamız ve ona çok güzel bakmamız lazım. Biz insanız, doğadan ve bize sunduklarından uzaklaşmamalıyız. Doğru beslenmeliyiz. Bazı sağlık sorunları yaşadım ve çözümün klasik tıpta olmadığını anlayınca bütüncül bir tıp hekimine gittim. Elbette bir çok besini yasakladı ve probiyotik girdi hayatıma sonrasında ise araştırmaya başladım ki derya deniz. İyi bile yaşıyoruz bu ortamda:) Yaklaşık bir senedir yazarın bahsettiği gibi besleniyorum ve kesinlikle bambaşka bir insan oldum diyebilirim. Kitabı keşke daha önce okusaydım, güzel tarifler kürler de var içinde. Doktor bey “e peki ne yiyeceğiz?” sorusuna karşın da 21 günlük beslenme programı yazmış daha ne olsun? Öyle astronomik bulunmayacak şeyler de değil. Uygulayın ki görün farkı diyor. Tek sevmediğim kısım kitapta çok fazla tekrar var yarısı kadar yazsaymış da olurmuş.