2020 45. kitabı
Okunma: 15 Eylül 2020 12:07
Pamuk şekerli dondurma tadındaydı. CİDDİYİM!! Hem çuk dadlı hem cok nostajik hem de çocukluğumdaki masumluğa geri döndüğümü hissettiren bi kitaptı. Lina annesinin günlüğünü okurken ve onun gizemini çözmeye çalışırken ben de bir yandan onunla birlikte İtalya sokaklarında geziniyordum - gogıl görseller saolsun italyaya gitmiş kadar oldum fhsadjsdf- ve aslında İtalya'ya karşı pek özel bir ilgi hissetmeyen benim için bile artık gelecekte aklıma geldiğinde benim için farklı bir yeri olucak. Lina ve Ren'in şehri olucak. Aslında böyle çerezlik kitapları okumayı sevmemin bir nedeni de diğer her şeyi unutturan sihirli havası. Bu çoğu kitapta olduğu gibi bu kitapta da vardı. Sayfaları çevirirken gerçek hayattan kopuyordum ve gerçeklik sadece sayfalar ve karakter oluyordu. -karakterler demişken Addie'nin Thomasla tanışıp bir çift olmalarını isteyen tek ben deiğimdir heralde?- Ve son olarak yazmak istediğim bir şeyde Lina ve Howard'ın her ne kadar kan bağı olmasa da bir aile olmak istemeleri beni çok -çok çok çok- etkiledi. o an dedim ki işte gerçek sevgi bu değil mi zaten? :3
Aşk ve DondurmaJenna Evans Welch · Yabancı Yayınları · 2017838 okunma