·464 syf.····Okunma: 17 Eylül 2020 21:21 Aziz ve melek... dünyanın en kutsal birlikteliği. Allah allah o nasıl bir hikayeydi ya hu. Bir çırpıda okudum! Gene! Ama Monica Mccarty in kitapları çok tutkulu çok ateşli ben napayım. Olaylar öyle güzel akıyor ki bi bakıyorsunuz kitap bitmiş.
Neyse hikayaye gelecek olursak sevgili iri yarı devasa erkeğimiz Magnus fazlasıyla ketum bi tipti. Tam 'yok resmen sevmiyor ilgisi azalmış' diye düşünüyorsunuz ki yazarımız erkek karakterimizin düşüncelerini yazıyor ve "aa aslında baya aşıkmış" şoku yaşıyorsunuz. O kadar hislerini belli etmiyor ki Helen'e acımadan edemiyorsunuz.
Bir de ben ikilimizin aşkının büyüklüğünü pek hissedemedim yani ne bileyim daha çok geçmiş anısı okusak daha rahat hissederdim sanki. Birbirlerine olan aşkları yıllarca birbirlerini unutamayacak kadar büyükse, neden böyle olduğuna daha çok değinilmeliydi.
Bu arada, kaçan erkek kovalayan kız hikayelerini sevenler için birebir bi hikaye. Ben tam tersini seviyorum ^^
Ama genede çok güzel, sürükleyici tutku dolu, birazda hüzünlü bir kitaptı. Çok sevdim kesinlikle.
Ya bide daha çok +18 sahneler olsa fena olmazdı asdfghj sanki biraz azdı amaa olsun