Okumaya ilk başladığım zamanki kitaplara bakıyorum da ne boş, sadece zaman kaybettirecek kitaplar okumuşum ama bir yandan da iyi ki okumuşum iyiyi kötüyü ayırt eder olmuşum diyorum. :)
Anket
·
2 Gösterim
8 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
İtiraf zamanı :) 7. ve 8. sınıfta çok fazla wattpad kitabı okudum :/ gerçi onların Wattpad kitabı olduğunu sonradan öğrendim sadece gençlik kitapları okuyordum ama liseye geçince okuyamaz oldum ve klasik okumaya başladım :) Şimdi düşünecek olursam 7. ve 8. sınıfta klasik okusaydım büyük ihtimal sıkılırdım ve klasik okumayı bırakırdım. Liseye geçtiğim zaman bile açıp okumazdım :/ o yüzden gençlik kitaplarını iyiki okumuşum diyorum olgunlaşma dönemine kadar beni idare etmiş :) Bazı kitaplar insana bir şey katmasa bile çok şey kazandırabilir :) mesela bana bilgi bakımından bir şey katmadı ama onlar sayesinde kitap okuma alışkanlığı kazandım ve klasiklerle tanıştım :)
B.
Gönderi Sahibi
Cümlenin başında boş ve zaman kaybı diye nitelendirdigim kitaplar wattpad kitaplarıydı :)) ben de okudum aslında dediğiniz gibi bir kereden klasiklere başlayınca ağır oluyor ve okuma isteği oluşmuyor. Bilgi olarak evet faydası yok ama başka açıdan faydası da oluyormuş. Anlattıklarınızda resmen kendimi gördüm. 😂😂
Hiç kitap okumadığım için böyle bir sorunum yok 😁
B.
Gönderi Sahibi
Süpeerr 😂
B.
Gönderi Sahibi
😂😂 Evet benimde önceki senelerimde :/ Hatta okul harçlıklarımla toplu almıştım okumadığım son bir tane var suan elimde fakat klasiklerin zevkini aldığım için elime bile almak istemiyorum o kitabı 😅 Yine de o kitapları bayıla bayıla okuyan bir kitle hala var.