2020 13. kitabı
Okunma: 14 Mayıs 2020 20:34
#kırpapatyasındanyorumlar 5/5 Selamm! Bugün okurken duygudan duyguya geçiş yaptığım ve en sevdiğim kitap olma listeme giren bu güzel kitabın yorumu ile geldimKısaca konusundan bahsedeyim; Gökçe, üniversite sınavına hazırlanan hayallerine sıkı sıkı tutunan çalışkan ve çok cesur bir kız. Başarıya ulaştığı ve mutluluğu yeni tatmaya başladığı günün gecesinde bir cinayete kurban gideceğini nasıl bilebilirdi ki? Bundan en çok arkadaşları etkilenir ve yıllar sonra Gökçe'nin kendini hatırlatması ile olayı araştırmaya başlarlar. Geçmişin kapıları tekrar açılır ancak gerçeklere ulaşmak sandıkları kadar kolayda olmayacaktır. . Aşırı iyi bir kitaptı. İçinde; ihanet, entrika, aşk, gerilim, acı, ölüm, öfke, hüzün... Her şeyi barındırıyordu. Kitap çıkalı beri hakkında birçok güzel yorum okudum. Konusu hakkında az çok bilgim vardı yani. Bu yüzden de okumaya başlarken daha temkinli ve piskopatça herkesten şüphelendim neredeyseYazar Bi bölüm günümüzü diğerinde ise geçmişin sayfalarını anlatıyordu. Öyle ters köşeler ve yanıltmacalar vardı ki katilin kim olduğunu anlayamıyordunuzBelki de tahmini doğru tutan nadir kişilerdenim. Evet, artık ne kadar psikopatça delirdiysem nedenine kadar doğru tahmin etmişim. O sonuç beni o kadar yaraladı ki... Ne kadar sinirlenip üzülsemde yazar günümüzde sıkça olan sebeplere değinmiş. Eminim sizde okuyunca böyle hissedeceksiniz. Bir Barış Akarsu hayranı olarakta kitapta geçen şarkılarına bayıldım. Yazarın anlatım diline ve kurguya aşık oldum diyebilirim. Kalemini gerçekten çokça geliştirdiğini düşünüyorum Gökçe,okuduğum en çalışkan kız karakterdi. Hiç bir kız baş karakteri bu kadar çok sevmemiştim Ah Alper üzümlü kekimHissettiği acıyı iliklerime kadar hissettim.Onunla birlikte ağladım diyebilirim. Öyle ki kitaplarda en sevdiğim erkek karakterler arasına
Ölüler KonuşamazDilara Keskin · Ephesus Yayınları · 20228bin okunma