···Okunma: 20 Eylül 2020 18:13 Beni aşırı eğlendiren ve okurken muhteşem bir keyif aldığım Risk’in yorumuyla geldim. Dün gündüz başladım ve gece bitirdim kitabı. Ve daha başından söyleyebilirim ki tüm beklentimi dibine kadar karşıladı. Tahmin ettiğim, umduğum, aklımdan geçirip olmasını istediğim herşey bu kitapta vardı.
‘Briar U’ serisinin ilk kitabı Takip benim için ortalamaydı. Ve daha o kitabı okurken bile ben Risk’i aşırı merak etmeye başlamıştım.
Briar takım koçunun kızı Brenna ile rakip takım Harvard’ın kaptanı Jake arasındaki inat, romantizm ve tutku dolu hikayelerini okuyoruz.
Diğer kitapta olduğu gibi arkadaşlık ilişkilerini okumayı inanılmaz sevdim. Bu sanırım yazarın her kitabında çok sevdiğim bir nokta. Ve kitaba gelecek olursam.
Ba-yıl-dım!
Her bir sahneyi, her gelişmeyi aşırı sevdim. Bu türde bir yetişkin romanında beklediğim herşeyin karşılığıydı resmen. Önce inatlaşmayla başlayan ilişkileri daha sonra tensel çekimle birbirlerini iyice kışkırtmaları, itiraf edemeselerde birbirlerinden hoşlanmaya başlamaları ve aralarındaki tutku çok güzeldi.
Her duyguyu sonuna kadar hissettim. İkili arasındaki ilişkinin gelişimi bence çok güzeldi. Evet Jake tabii ki bir öküzlük yaptı ve bence Brenna onu biraz süründürmeliydi ama kitaptan o kadar keyif aldım ki herşeyi görmezden gelebilirim şu anda.
Sonunda bir bölüm daha okumak isterdim ama keşke böyle bitmeseydi. Birde Hazel’den o kadar nefret ettim ki biri ağzının payını verseydi keşke. Ama yinede bunlar bile keyfimi bozamaz. Kitabı çok sevdim.
Yazarın Anlaşma kitabı favorimdi. Risk de onun yanında yerini aldı. Deli gibi eğlendiğim bir kitaptı.