Harika bir aşk hikayesi ile geldim...
Beni bilen bilir ki aşk hikayesi ,romantik kitaplar pek tarzım değildir Ama Ömer faruk aydın yazarımız öyle bir eser kaleme almış ki kim bilir kaç defa o sayfaları tekrar ve tekrar karistiracagim
Hangi kelimeler ile cümle oluşturacağımı bilemedim. Hangi kelimeler ile eseri övecegimi , kitabı anlatabilecegimi çözemedim. Kalakaldım resmen
Kitabı okurken film izledim sanki O sahnelerin hepsi bir bir geçti gözümün önünden. Ömer 'in tebessümü, Raif abinin kapıda yol gözleyen halini , Arzu ablanın Güzin ablaligi , Hacer in hınzır çocukluğu... Hangisini nasıl anlatayım ben şimdi size
80-90 ların o temiz ,masum ,saf aşkı... Sadece birini sevmek degil ama o aşk...Allah aşkı, cocuk aşkı, hayvan aşkı, çiçek aşkı, komşuluk aşkı Yeri geldiğinde nesnelerin aşkı
Yazarımız harika bir kişilik ve karakter. Eserini okurken sürekli irtibat halinde idik Sağ olsun dost gözle bekledi yorumlamamizi
Oyun oynuyoruz karşılıklı kahramanlarımızla
@derya_ve_kitaplari moderatörlüğünde @sanciyayinlari 'ndan çıkan Ömer faruk aydın 'ın kaleme aldığı #ilkdevre kitabını #acilenokuyoruz ekibi olarak okuduk .
En sevdiğim cümlelere geçmek istiyorum... Gerçi bütün kitabı yazmam gerekir o zaman
"Hiç tanımasa dahi bütün yanından geçenlere sessiz tebessüm bırakıyor, gözleriyle adeta merhabalar dolduruyordu gidenlerin ceplerine."
"Artık ıslık çalma sırası bende. Once huylarını sonra seni çalacağım."
""Hoş geldin yaz mevsimim" diyesim vardı..."Gelsene az,aklımdan içeri... Duysana sana dediklerimi "
"O geldiği zaman mahallenin köşesine, her yer ağır çekim.Zamanin ilerlemesine imkân yok !"
"Kişilerin üstüne yakışan giydikleri değildir,aşktır!"