2020 57. kitabı
Okunma: 26 Eylül 2020 19:00
Yazar, bir psikiyatristin not defteri olarakta adlandırdığı kitabında kendisine değişik nedenlerle başvuran hastaların hikayelerini kaleme almış. Psikiyatrist ve hasta arasında ki diyaloglar zaman zaman soru cevap şeklinde anlatıldığından psikiyatrist gözüyle verilen her cevabın mantıklı bir şekilde verilebildiğini görmekteyiz. Okuyucu doktorun samimiyeti, dili ve hastalarının hayatlarına olumlu yönde dokunup ruhlarının derinliklerine inmesi sayesinde hastalarının akıl ile mantığını doğru bir şekilde nasıl kullanmaları gerektiği bilgisini tedavi esnasında ki düşüncelerini yazması ve hastayla diyalogları sayesinde rahatlıkla anlayabilmektedir. Birbirinden güzel hikayeler içerisinde özellikle cinini çıkardım ve çöp apartman bölümleri okuyucuda farklı bir etki bırakmaktadır. Panik bölümüyse günümüzde yaygın olan Panik atak hastalığıyla okuyucusunu detaylı bir şekilde bilgilendirmiştir. Ayrıca kitaplarının dizilere uyarlanması sonucu yazar çalışmam dediği tatil günlerinde de çalışmak zorunda kalacak gibime geliyor.
Madalyonun İçiGülseren Budayıcıoğlu · Remzi Kitabevi · 202021,5bin okunma