·396 syf.····Okunma: 28 Eylül 2020 18:34 · •Gül Cemiyeti
Genç Elitler serisinin durağan geçen birinci kitabının ardından Gül Cemiyeti tam olarak Marie Lu'ya yakışır bir şekilde her sayfası okuyucuyu içine çekerek kendisine bağlıyor.
Yarattığı yanılsamaların sonucu kendisine halüsinasyon olarak geri dönen Adelina, sonunda görmesi gereken ihanetleri kondurmak istemese bile tüm gerçekliğiyle görmeye başlıyor. Karşılaştığı her ihanetle birlikte içindeki intikam arzusu, hırs ve gücü karşısında korkuya uğrattığı her bir düşmanından aldığı enerjiyle gücüne güç katıyor. Diğer bir taraftan kendi cemiyetini oluşturmaya karar veriyor ve böylece Afsuni isimli şehir efsanesi eliti ve Hançer Cemiyetinden tıpkı kendisi gibi uzaklaştırılan Yağmurcu isimli eliti bularak kız kardeşiyle beraber Gül Cemiyetini kuruyor. İçinde sahip olduğu o güçle bütün dünyaya hüküm sürme isteğinin başında da Malfettolara zulmeden kendi ülkesi Kennetra var.
Uğradığı her bir ihanet, korku, kafa karışıklığı ve karanlık ile aydınlığa duyduğu o karşı konulmaz tezat hislerle Adelina ile bir bütün oldum. Bütün benliğimle herkesi affeden ama affedilmeye en çok ihtiyacı olan Adelina'yı affetmeyen Enzo'ya nefret besledim, yaptığı her şeyi anlayışla karşılayan Afsuni'ye ise zekası ve koca kalbiyle hayran oldum.
Canımı sıkan tek şey ilk kitapta da fazlasıyla olan yazım hataları ve baskıdan kaynaklı bozukluklar oldu. Bir sonraki kitapla görüşmek üzeree