Hayırlı geceler arkadaşlar.Dersler yoğun olunca paylaşımlarda birikti haliyle Şimdi size yine Osman Kurt hocamın muhteşem bir eseri ile geldim.Tabii ki yine çok beğendim ve kesinlikle tavsiye ediyorum.Gelelim kısa bir özetimize:
Kahramanımız Oğuz tam bir oyun dehası.Bu durum hoşlandığı kız Merve tarafından bir cesaret yarışı haline gelir.Aslında birbirinden hoşlanır bu ikili ama Oğuz'un bu oyunlarda sürekli başarılı olması,Merve'yi hırslandırır ve okulun bodrum katındaki kazan dairesinde bulunan karanlık odaya gidip,borularda el izi bırakalım diye bir teklif sunar Oğuz'a.Başta tereddüt etse de Oğuz,kabul eder ve öğle saati 12.00'ye anlaşırlar.Okula giderler ve planlarını uygulamak için buluşma saatini beklerler fakat olağan dışı gelişen olaylar nedeni ile kendilerini buluşma saatinden önce o karanlık odada bulurlar.Üstelik onları bilerek,kendilerinden kat be kat güçlü olan birileri oraya kapatmıştır.Çok karanlıktır bu oda.Bir süre sonra açılan kapıdan bir silüet görünür ve kutu bırakıp hızlıca çıkar.İçinde su ve yiyecekler vardır.Uzun süre çıkış yolu arayan Oğuz ve Merve çaresiz bir şekilde olacakları beklerler.Oğuz etrafta kapıyı açacak aletler ararken odada bulunan bir odada çocuk cesetine benzeyen bir karartı görür ama emin olamaz.Merve'nin görmemesi için de elinden geleni yapar.Peki Oğuz'un gördüğü gerçekten bir ceset miydi? O karanlık ve soğuk odadan nasıl çıkacaklardı? Onları oraya kapatan kimdi veya kimlerdi? Hadi canlar cevapları bulamaya davet ediyorum sizi