···Okunma: 06 Ekim 2020 14:34 Uzaktanda olsa birbirleri ile bağlantılı karakterlerin hikayelerine yer verilmiş kitapta. Her birinin hikayesi aslında bir kitap olabilecek nitelikte.
Annesi onu doğururken kan kaybından ölen Peri, daha 4 yaşında abisi Abdullah’tan koparılıyor.
4 yaşına kadar Peri’yi büyüten abisi Abdullah,Peri’yi Kabil’e bıraktıklarında daha 10 yaşındaydı. Peri ile Abdullah hikayenin sonunda kavuşabilecekler mi?
İkiz kardeşi Masume’nin felç geçirmesine sebep olan Pervane; Abdullah ve Peri’nin babaları Sabır ile evlenebilmek için bir çalılık arazisinde Masume’yi bırakıp gidiyor. Sabır ve Pervane’yi, çocukları İkbal’i nasıl bir son bekliyor?
Pervane ve Masume’nin abileri Nebi, Wahdati ailesinin yardımcıları. Nila’ya olan aşkı için, onu mutlu edebilmek için Peri’nin onlara evlatlık verilmesini sağlıyor. Nila ve Süleymen Wahdati, Peri’nin gelişiyle gerçek bir aile oluyorlar. Taki Süleyman felç geçirene kadar. Peki aslında Süleyman Wahdati kime aşık?
Ve her birinin hayatına dokunan karakterlerin de bir hikayesi var kitapta. Hikayeler kendi başına büyüleyici. Lakin bir bütün olduğunda fazla karakterlerden olsa gerek kafa karıştırmıyor değil. Kiminin hikayesinin sonunu göremedim mesela. Masume’ye ne oldu? Roşana ve İdris de merak ettiklerim arasında.
Kitabın sahibi @melikeislrr e teşekkür ederim okumama vesile olduğu için
Sevdiklerimizle sınanmadığımız bir gün dilerim...