"Türklerde seri katil yok. Bizden seri katil çıkmaz!"
2019 10. kitabı
Okunma: 07 Temmuz 2019 22:40
"Seri katil"dizilerden, flimlerden, kitaplardan aşina oldugumuz bir sözcuk grubu. Yurt dışında bolca örneği bulunur. Hatta onlar işi bizden daha üst seviyeye çıkarıp bu seri katilleri tarihe bile yazıyorlardı. -Peki tarihe geçmese bile Türk seri katiller varmıydı? -Bunu demek zor. Gönül isterdi ki olmasın ama malesef ki var. -"Tanrıdan rol çalmak" derdi eski bir arkadaşım. "Birini öldürmenin anlamı budur."- Ahmet Ümit İnsan öldürmek insani bir eylemdi. Herkes her an katil olabilirdi. Gerçekten ve içten "Ben insan öldürmem" diyebilen kişi sayısı çok azdı hatta bence hiç yoktur. Kim ne derse desin öldürmek insanın doğasının gerğiydi belki... "En korkutucu cinayetler sebebsiz işlenenlerdi" Herkes katil olabilirdi ama birini öldürmek için sebebiniz olması gerek. Hangi şartlar altında bir insanı öldürebilirsiniz. Bunu düşünürken illa bir "Ama" bulacaksınız. İşte ama öyle bir grup var ki bunlar cinayetleri işlerken hiçbir sebeb, neden aramadan sadece öldürmek için öldürüyorlar. İşte bu kitapda bunları anlatıyor. Eğer böyle şeylere ilginiz varsa kesinlikle ölmeden önce okunacaklar listesine eklemelisiniz. İyi Günler! Paylaşırsanız sevinirim (:
Türk Seri KatillerSevinç Yavuz · Profil Yayıncılık · 2020430 okunma
Feza
Kitapda bir katil sorgusunda kurdugu şu cümle hiç aklımdan çıkmaz -“Müebbet alır 30 yıl yatarım. O zamana kadar da nasıl olsa afla çıkarım. “-
Feza
Bu kitapda geçen seri katillerin bir çogu hayatta ve dışarda geziyorlar.