Puan vermedi·%48 (192/400 syf.)··
Bir @gulserenbudayıcıoğlu kitabını daha #okudumbitti Bütün kitaplarını okuduğumu düşünürken arada bunun kalması ve tam şu anda okunmak için karşıma çıkması Daha önceki kitaplarından farklı olarak bazı noktalarda okumakta zorlandım Hastasının stilini ve kıyafetlerini betimlerken bazı markaların açık açık reklamının yapılması ve şık olmanın koşulunun sadece bu markaları giymek yada takmak gibi ifade edilmesi bana hoş gelmedi Samimiyetine,özverisine,mesleğine ve hastalarına olan tutkusunu okurlarına hissettiren bir psikiyatrist olarak bir markalara özendirir gibi olması bence tuhaf olmuş. Bu noktaların dışında son derece sürükleyici ve etkileyici buldum. Her bir hikaye ayrı güzel ama özellikle Ala’nın hikayesini okurken içimden onu sarıp sarmalamak, “yanındayım,korkma”demek geldi. Ala’ya anlattığı hikayelere de bayıldım Belki de anlatılan her hikayede bir parça kendimizi bulduğumuz için en derinimize dokunup,bu kadar güzel geliyor ve zevkle okunuyor ! @gülserenbudayıcıoğlu önce beynine sonra da yüreğine ve kalemine sağlık !
Hayata DönGülseren Budayıcıoğlu · Remzi Kitabevi · 202013,9bin okunma