2020 65. kitabı
Okunma: 17 Ekim 2020 23:16
Dokunmadan Okudum bitti. Bu kitabı canım arkadaşım (@elifozcannnn94) hediye etti. Yakın zamanda sınavım var ve motivemi yükseltmek için sevdiğim şeyleri alıp hediye etti. Bu kitabın dışında iki kitabı daha var. Çok çok çok teşekkür ederim kuzum.. İyi ki varsın. Kuzumun enleri arasında olan kitabı mutlaka okumalısın demişti. Başlamadan önce seveceğimi biliyordum kitabı ama bu kadar fazla seveceğimi düşünmemiştim. Bende öyle bir etki yarattı ki anlatamam. Her sayfasında notlar aldım. En fazla alıntı aldığım kitap. Ah be Adalet özür dilerim. Seninle bu kadar geç tanışmamalıydık. Yollarımız daha önceden kesişmeliydi. Neler yaşadın be canım sen. Sen kendine her defasında ilk günahım neredeydi diye sorduğun zaman bende sordum. Acaba nerede yanlışlar yaptım. Kitabı o kadar çok anlatmak istiyorum ki. Spoiler veririm diye de korkuyorum açıkçası. Hastane odasında öleceğini düşünürken ilk günahını arayan bir kadının hikayesi. Daha sonra bazı şeyleri telafi etmeye çalışıyor.. Tabi bu arada neyse söylemesen daha iyi olur. Kitabı baya baya sevdim. İki olaya aşırı şok şok oldum. Hatta ilkini olduktan sonra kafam da birçok soru işareti olmuştu. Kitabın sonuna bakmamak için türlü türlü entrikalar kurup kuzama mesaj atmıştım. Bana iyi dayanıyorsun kuzum. Net söylüyorum ki okuyun.. Sizlerinde seveceğini düşünüyorum. Yazarın okuduğum ilk kitabı. Diğerlerini de mutlaka okuyacağım. Evet kimler okudu.
DokunmadanNermin Yıldırım · Hep Kitap · 201711,6bin okunma