Kitabın bence geleceği gerçekten anlatma ihtimali en azından bazı acılardan mümkün.
Şimdilerde de kitapları yakıyoruz aslında ateşle değil belki ama zihnimizde geriye tek bir kül bile bırakmamak üzere yakıp yok ediyoruz. Gelecek için atmamız gereken adımları destekleyen belki en güçlü şey olan kitapları zihnimizde yakıyoruz ve başka zihinlerde de yakmak için elimizden ne gelirse yapıyoruz neredeyse. Sonra da başkalarının yanında gençliği eleştiriyoruz sanki kendimiz çok güzel kitap okumuşuz veya okuyormuşuz gibi. Aslında buradaki her bir cümle üzerine tartışılacak farklı farklı konular ancak kitaba dönmek istiyorum ben.
Kitap bence çok güzel ve değerli konuları hakkını vererek anlatıyor hem de her acıdan. Bencesi bu tabii. Aslında tam olarak ne yazmam gerektiğinden bile emin değilim tek bildiğim kitabı gerçekten beğendiğim. Ama gecenin bir yarısında (aslında çok geç değil ama olsun :) neden uzun süredir elime bile alamadığım bir kitap için bir şeyler yazmak zorunda hissettiğimi bulmalıyım sanırım. Ama şimdilik herkese keyifli okumalar.
~Z~
Mavi kalın