···Okunma: 05 Kasım 2020 14:14 Kendime hep şunu sorardım " biliyorum, okuyorum, farkındayım ama davranisim neden degismiyor ? Neden kriz anını yönetemiyorum ? Neden içimden kocaman öfke patliyor?" Oğlum bugün 4 yaşına girdi, 4 senede beni evirdi çevirdi neler öğretti neleri farkettirdi. Kendime de çok kızdım annemede çok kizdim ruyalarimda hep babamla hesaplaştım, evet çok sevdiğim babam ve yüzüne söylemeye kıyamadıgım ama hep neden diye sorduğum babam. Bigün geldi o rüyalar bitti sanırım affetmistim artık. Okudukça anladım aslında olanı. Bir sürü kitap okumuştum kafamsa allak bullak olmustu. Bilmek yetmiyordu artık değişmek lazımdı. İşte size bize hepimize değişimin en basit ama en çarpıcı anlatımlı kitabı. Çok sevdim bağrıma bastım. Evlenene anne olana hediye edilmesi gereken bir kitap olarak ben kabul ettim. İlaç niyetine şifa niyetine. Sifayı hissederek yaptım. Artık beni kötü hissettirmiyor yaşadığım hiç bişey. Cekinmiyorum yüzleşmekten. Çünkü şifa bambaşka bir şey keşke hepimiz herkes faydalanabilse. @fferidecan emeğine bilgine diline sağlık.