At Gözlüğü
Kişi sürekli bir düşünceyi okumaya çalışıyorsa at gözlüğünü takmıştır artık..
Eğitim
E.PALA
👍👍
İyi de bu saçma değil mi bir yazarın kalemini sevip o yazarın Tüm eserlerini okumakla neden at gözlüğü takmış olasın ki örneğin Dostoyevski'nin kalemini seviyorum ben kumarbaz ile budala okudum ve diğerlerini de konu olarak aynı mı bu yazarin tum eserleri ya da kelimeler bire bir aynı mı da at gözlüğü takmış olayım muhteşem eserler ve okudukça farklı bakış açısı çıkıyor ortaya
1. Bu kimi ne ilgilendirir? 2. Kişi sevdiği veyahut hayranı olduğu yazarın isterse bütün eserlerini okur hatta bir kaç defa okur. Ve hatta değil sadece onun yazdığı eserleri, o yazarı yazan eserleri de okur. 3. At gözlüğü takmak kitapla olmaz. 4. Çıkarın şu at gözlüğünüzü.
Çok sevdiğim bir söz var Çok kitaplar vardır bir defa okunur Bazı kitaplar vardır çok defa okunur Ya da daha basit bir şekilde söyleyeyim lezzet aldığın bir yemeği sadece bir kere mi yiyorsun :)
Ben de bir yazarın tüm eserlerini okumayı seviyorum. Mesela sadece Dostoyevski okuyan bir insana at gözlüğü takmış diyebilir miyiz ?
E.PALA
Sadece herkesin okuduğu kitapları okursan, sadece herkesin düşündüğünü düşünürsün. Farklı gelebilecek her şeyi okumak gerekir önyargısız..