KARANTİNA KİTABI YORUMU!
2020 1. kitabı
Merhaba, ilk yorumum olarak bu kitabı seçtim. Aslında bir kaç defa okuduğum bir seri. Baktım beşinci kitabı da çıkıyor, yeniden okuyayım dedim. Öncelikle biraz yazar hakkında konuşmak istiyorum. Beyza Alkoç benim sevdiğim türk yazarlardan birincisidir. Bazı kitaplarını sevemesemde, güzel kitapları da var. Bir gün önce wattpad yazarlarına yapılan zorbalık hakkında ileti paylaşmıştım. Şimdi de bir wattpad kitabı yorumuyla geldim. Şöyle ki, bu yazarın en sevilen kitabı ve bu kitabı yazmaya küçük yaşlarında başlamış. Yani mükemmel olmasını beklemek ona haksızlık olur. 15 yaşında yazmaya başlamış diye hatırlıyorum yanlış da olabilir, kusura bakmayın. Yani 15 yaşındaki bir kızdan çok büyük şeyler de beklenmemeli bence. Şahsi düşüncem bu yönde. Kitaptan bahsetmek gerekirse, Zeynep, Onur, Burak ve Mert isimli karakterimizin başına gelenler anlatılıyor kitapta. Kitap beş serilik. Dördü basılmış, beşinci kitap da basım aşamasında. Beş kitabı da hemen okumak isteyenler wattpadden okuyabilir. Baş karakterlerimiz kendilerine MAHŞERİN DÖRT ATLISI diye hitap ediyorlar. Aslında çoğu insana kıyasla ben bu sıfatta başka düşünceler aramıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum, yorum atarsanız okuyabilirim. Burada bir yorum okudum KARANTİNA kitabıyla ilgili. Okuyucu, Onur karakteri Zeynep'e "Sen benimsin, senin sahibin benim." gibi bir cümle kurmuş gibi göstermiş ama öyle bir cümle söz konusu değil. Sadece, "Okulda bir katil olduğu için benim yanımdan ayrılmayacaksın, seni koruyacağız." anlamında bir cümle kuruyor. Okuyucu tamamen yanlış anlamış... Uzun lafın kısası, kitabı beğendim. Bence güzel bir çalışma olmuş. Teşekkürler Beyza Alkoç. Herkese iyi günler!
Karantina: Mahşerin Dört Atlısının HikayesiBeyza Alkoç · İndigo Kitap · 201724bin okunma