2020 40. kitabı
Okunma: 16 Kasım 2020 23:06
Bilirsiniz bazı dönemler kitapları okumayız adeta yeriz. Bende öyle bir dönemdeyim. Elime aldığım kitabı 24 saat çinde bitiriyorken bu kitap dört gündür elimde. Normalde beğenmediğim kitapları böyle uzun sürede zoraki okurum ama bu kitaba öylesine aşık oldum ki bitmesin diye kendimi durdura durdura okudum. İkinci kitabı kitaplığımda okunmak için bekliyor olsaydı eminim yemeden içmeden okurdum ilk kitabı. Kurtlara olan düşkünlüğümü bir kenara bırakarak söylüyorum, kitapta ki her karakter ayrı ayrı muazzamdı. Kitabı okurken öldüm öldüm dirildim. Ada'nın bir kurtla aşk yaşayacağına emindim kitaba başlamadan ama ele alınan aşkın bu şekilde olacağı asla aklıma gelmezdi. Arada ki engelleri okudukça resmen kafayı yedim. İki karakterin her sahnesini sarılabilsinler artık lütfen ya yeter diyerek okudum. Onlar birbirine dokunamadı ben okurken çıldırdım resmen. Kendi sevgilime dokunamasam anca bu kadar çile çekerdim. Kitapta ki en gıcık karakteri bile çok sevdim. Hepsi inanılmaz eğlenceli aslında. Her karakter birbirini hem çok seviyor hem de sürekli didişiyorlar. O didişmelerin hepsi inanılmaz başarılıydı. Birbirilerine yaptıkları imalar o kadar ince düşünülmüş ve yerli yerindeydi ki anlatamam. Yazarı ciddi anlamda tebrik etmek gerekiyor bu konuda. Kitabı anlat anlat bitiremem. Tam arkadaşla oturup olaylar üzerine tartışılacak kitap. Eğer başlamayı düşündüğünüz bir seri ise bir saniye bile düşünmeden alın okuyun derim ben.
Av DönencesiBüşra Toraman · Ephesus Yayınları · 2022974 okunma