Ne çıkarsa
Birlikte şiir okuyalım , Elimde 3 şiir kitabı var. 1 2 3 numaradan birini seçip , bir de tahmini bir sayfa numarası belirtirseniz o sayfadaki şiiri size armağan edeceğim
Şiir
3 / 35
HALENUR YILDIZ İMER
Ayrılık herkesin kapısını çalar bir gün Dağlar kararırken ya da günün eşiğinde Onlar, saz kırıp şiir yakanlar İçlerinde gezinen kederi bir türküyle Bastırmak isteseler de derinden ve sessiz Çalmazlar mı duvarlara kirli bedenlerini. Kimse temizim demesin, kimse Bütün bir ülke odun taşıdı behçet'in yangınına Onlar, secdesi küf kıblesi korku olanlar Onlar bir gün ölüm menevişlenince içlerinde Tütmez mi kirpiklerinde " dumanı lekesiz biri" ?..
Eğer hala devam ediyorsa 1/22 😊
HALENUR YILDIZ İMER
Kutup soğuğu gelip dolandı çevremde Ekvator sıcaklarından yandı yüreğim Kelimeleri ararken devrildi romanın sütunları Ama Melek vazgeçmedi : "Oku Rabb'inin adıyla" Bu melektir son şiddettir Lehimden bir ateştir Beni öteye bitiştir Okumaksa daha ötesi Yok ki bir horoz ötsün Yahya İsa Musa gelsin Ermiş Göle zeytin düşsün En çetini okumak Çivi dilin altındaki Dünya çocukların hışırdattığı yapraklar Okumadan okuyacak Öğrenmeden okuyacak Yazmadan okuyacaksın Melek işte böyle oku dedi.