2020 1. kitabı
TRAVMA/ @wulfdorn_official 10/9 Herkese mutlu akşamlar Bugün sizlere psikolojik gerilimin şuana kadar bana göre en iyisi olan #wulfdorn bir kitabı ile geldim. O zaman bakalım yazar bize nasıl bir kitapla gelmiş Laura, ablası ve yeğeniyle göl kenarındaki evlerine gider. Ablası Su eşinden ayrılmıştır. Kızı Mia ayrıldıktan çok etkilenmiştir. Uyurgezer bir çocuktur. Ama son zamanlarda daha garip davranmaya başlamıştır. Kimseyle konuşmayan, gülmeyen bir çocuk olmuştur. Laura ise büyük bir şirkette reklam işi yapıyordur. Bütün sorunlardan uzaklaşmak için geldikleri bu evde aslında sorunun kucağına düşmüşlerdir. Göl kenarında bazı olaylar yaşanmıştır. Ve tek tanık ve cinayet zanlısı olarakta görülen Laura dır. Ama Laura nın tüm anlattıkları polis ve psikiyatriste şizofreni olduğunu düşündürür. Kitap yazarın biraz kaleminin dışında bir kitap. Ana konu çocuklar ve onlara yapılan zulümler. Kitabı gerçekten beğendim. Lakin sonu ben çok tatmin etmedi ama yinede okumaya değer... #alıntılar " En tehlikelisi, umudunu yitirmiş bir çocuktur. Bir çocuğun yaşamında pek çok zor an yer alır ancak onun umudunu yitirmesine asla izin verilmemelidir." "Adına ne dersen de, diye sakin ve soğuk bir yanıt geldi. Ne demek istediğimi sen çok iyi biliyorsun. Dünyanın her yerinde bize korkunç şeyler yapıyorsunuz. Neden peki? Çünkü sizin için önemli olan kendi hayatınız yalnızca, refahını, keyfiniz, fanatizminiz, kininiz. " " Sesler. Bir sürü ses. Fısıldıyorlar, gülüyorlar, tıslıyorlar ve ağlıyorlar. Git gide yükseliyor sesleri, gitgide, gitgide"
TravmaWulf Dorn · Pegasus Yayınları · 20172,842 okunma