Modern klasiklerden bir eser olan Otomatik Portakal kiminin önyargıyla yaklaştığı kimini ise okurken sevdiği bir eser konumunda şu anda .
Okurların bir kısmı çok fazla argo,şiddet içerdiğinden kitaba pek ılımlı yaklaşmıyor fakat bazı okurlara göre ise bu durum sorun yaratmicak netice itibarıyla yazarın dil ve anlatımı ön plana çıktığını düşünüyor .
Ben aslında ikinci guruba dahilim sanırım çünkü bence kitapta konunun dışında önemli birkaç kriter daha var bunlardan biri dil diğeri ise anlatım benim gibi düşünen gurup için bu kitap bence çok güzel bir kitap ama birinci gurupta olan ve sadece konuya odaklanan insanlar içinse ne kadar tercih edilmesi gerek açıkçası bunu herkes kendi karar verebilir
Umarım yararlı olabilmişimdir .