SİRAYET
2020 167. kitabı
Okunma: 01 Aralık 2020 14:22
Merhabalar, sizlere çok güzel bir roman ile geldim. İçerisinde gizem, gerilim, aksiyon ve dram barındırıyor. Bir virüs başlıklı bir kitaptır. Yazarın kalemiyle çok uzun yıllar önce -'Görücü Usulü Aşk'- tanışmıştım. O kitabı beğendiğim için bu kitabıda beğeneceğime emindim ve yanılmadığımı kendi gözlerimle görmüş oldum. Sirayet çok farklı bir konuya sahip ama beni en etkileyen tarafı okurken zombi filminin içerisindeymişim gibi hissetirmesiydi. Sizlere biraz konusunda bahsedeyim. Elvan'ı sıradan hayatı deli sandığı komşusunun tuhaf konuşmalarından sonraki gece kabusa döndü. Adamın haklı çıkmasına mı üzülsün yoksa ona inanmadığına mı? Ayrıca olaylar sarpa saedığında kimsesiz kaldığına mı üzülsün yoksa bu olaylarla nasıl başa çıkacağını mı düşünsün? Sizlere yaşadığı olayları vs anlatmayacağım elbette. Çünkü spoiler vermek istemiyorum. Murat'ı konuşmaları beni her seferinde güldürdü. Ne kadar akside olsa komik geldi bu karakter bana. Eğer sizde merak etmişseniz bence bu kitabı kaçırmayın derim. Elime aldığım ilk andan itibaren su gibi akmasına sevindim. Kapağı ile ayrı dikkat çekici zaten. Göz yorucu bir yazı küçüklüğü olmadığı içinde gayet rahattım okurken, bunu da belirtmeden edemeyeceğim.
SirayetNejla Arslan Kurt · Hayat Yayınları · 202051 okunma