Nefret Oyunu
2020 42. kitabı
Okunma: 02 Aralık 2020 11:59
Sonunda bu güzel kitabı okuma fırsatı bulabildim. O kadar çok gördüm ki ben de okumalıyım dedim. Kitaba başlar başlamaz beni içine çekti. Hani bazı kitapları o kadar çok seversin de saçma diyalogların bile altını çizmek istersin ya işte bu kitap bende bu etkiyi bıraktı. Çok çok sevdim.. Nefretten aşka dönüşen ilişkileri okumak her sayfada insanın yüzünde hoş bir gülümseme bırakıyor. Çünkü karakterlerin birbiriyle olan tatlı atışmaları insana ve kitaba dinginlik veriyor okurken. Hele içinde karakterlerin gelişimini okumak insana ayrı bir zevk veriyor. Sanki çocuklarını büyütüyormuş gibi bir his oluşuyor. Dediğim gibi en en sevdiğim şey 2 ana karakterin de gelişimini okumak paha biçilmezdi. Aralarında aslında en başından beri bir çekim olan Lucinda ve Joshua'nın ilişkilerinin aldığı yön ise tam tahmin edildiği gibi ama ikisi de en başta sözde birbirinden nefret eden iki insan. En başından beri aralarında bir çekişme vardı. Hem Lucy'i hem de Joshua'yı aşırı sevsem de benim favorim Joshua oldu. Ya bir erkek karakter ne kadar sevilebilirse o kadar sevdim Joshua'yı, ben kendine hayran bıraktı. Aslında o kadar naif o kadar nazik bir insan ki biz onun utangaçlığından dolayı bu özelliklerini bir süre göremedik. İşte tam o noktada Lucy devreye girip Joshua'nın içindeki romantik, düşünceli adamı ortaya çıkardı. Lucy o kadar güzel sevdi ki o kadar güzel yanında durdu ki Joshua'nın işte benim kızım dedim okurken! Karakterler arasındaki uyum olsun yazarın aralarındaki aşkı göstermedeki yeteneği olsun çok iyiydi. 2020'nin son günlerinde böyle bir kitapla karşılaştığım için aşırı mutluyum. Eğer kafa dağıtmalık ama tatlı bir kitap arıyorsanız, bu kitabı alın okuyun okutun :)
Nefret OyunuSally Thorne · Yabancı Yayınevi · 20182,706 okunma