Ya sizin kişisel menkıbenız nedir?
2020 27. kitabı
Okunma: 06 Aralık 2020 14:44
Santiagonun(delikanlının)kişisel öyküsünün yolculuğunda, kendinize dair bir şeyler anlatan kitaba dahil olacak ve kendi farkındalık veya kitabin değimi ile kendi menkibenizin iç aleminizde yansımalarını bulacaksınız zaman zaman "Simyacı".Zaten iyi bir okur kitaplardan kendine nasihatler bulur,iyi bir yazar da kendi menkibesine çekerek gönül ve düşünce dünyasınin penceresinden baktirarir okuruna...Hayatınız daki gecmiş-gelecek-şimdi ki an-hepsi sizin yaşanmışlığın ve yaşanacak olan şeylerin toplamına çeker,düşünce dünyasında...Geçmiş ellerimizden gitti,gelecek daha gelmedi,şimdi ki an işte en büyük hazine,geleceğimizi besleyen şimdi ki an.İşte en büyük hazinemiz,ana sahip çıkıp,kendimizden kendimize yolculuk edip,hayatimizda mevcut olan güzellikleri kaçirmadan sahip çikmak bize lazım gelen aslında.." Zaman" denen en değerli şey,paha biçilemez şey , sizcede en büyük hazine değil mi?Her şeyi kazana bilirsiniz sayinizle(çalişma ile) ama calisarak hirslanrak asla elde edilmeyen tek hazine "ZAMAN" degil midir?
SimyacıPaulo Coelho · Can Yayınları · 2007246,3bin okunma