2020 85. kitabı
Okunma: 07 Aralık 2020 16:57
Oğuz'cum Atay'cıma tutunup da, Tutunamayanları bitirmiş, tutunabilmiş canım dostlarım; size sesleniyorum.. Üzerinden bir yıla yakın bir süre geçmesine rağmen, belleğimdeki izleri tazeliğini koruyan, bugüne kadar okuduğum ennn özel kitabı; daha iyi analiz etmek, sindirebilmek, satır aralarındaki gözden kaçmış tespitleri anlayabilmeniz için, bu kitabı ısrarla tavsiye ediyorum. Alıntıları okurken tekrar Oğuz Atay okuma aşkım depreşse de, hala diğer kitaplarını okumaya kıyamıyorum. Kitabın 1. dersi olan 'izlekler' kısmını okurken gözlerim doldu kapattım. Aldığım gün bitirebilirdim belki, ama kitabı okurken, sanki Oğuz Atay'ın özelini okuyormuşcasına bir hissiyat verdi ve bu his beni utandırdı. (gülmeyin ciddiyim) Oğuz Atay'la aramdaki bağı kelimelere dökmekte aciz kalıyorum. Beni anlayabilenler, eğer Tutunamayanları okuduysanız, bu kitabı mutlaka listelerinize ekleyiniz.
Tutunamayanlar Üzerine Yedi DersNeşe Aksakal · Alagarka Sanat Yayınları · 202023 okunma
teşekkürler...hala zihnimi bırakmayan bir kitap tutunamayanlar...listeme ve en başa hemen alıyorum👍
Özge
🌹
Oğuz Atay hakkında hissettiklerim de yalnız olmadığımı görmek duygulandırdı gerçekten. Herkes bir yana o bir yana. Kesinlikle yakın zamanda okuyacağım bir kitap olacak teşekkürler! Bu arada Yıldız Ecevit in ben buradayım kitabını da kesinlikle okumanızı tavsiye ederim 🙏
Özge
o kitap da aklımda 👍🏻 teşekkür ederim