Bir Baran bulana kadar ordan oraya uçak yolculuğu yapmak istiyorum.
Baran'ı okurken önce böyle düşünüp daha sonra Baran'ı küfür yağmuruna tutmuş olabilirim.
Ela'yı çok kıskandığımı söylemeden geçemeyeceğim zor bir süreçten geçip daha zoruna ama en güzeline en sadığına rastlaması.
Ama az çektirmedi adama bir ara ben bile yıldım ama Baran yılmadı.
Tamam dedim şimdi her şey düzeliyor ama bir baktım ki hep çirkef yüzsüz olan kızımız Aslı çıkıp gelmiş. Neymiş efendim yardıma ihtiyacı varmış da ondan başka kimseye gidememiş adi yalancı.
Kudurdum Aslı Baran'ı bir anda öpünce ve Aslı'nın daha çok şeyi mahvedeceğini düşünerek çevirdim sayfaları ama korktuğum gibi olmadı fazlası oldu. Aldatılmak ve bundan daima korkarak yaşamak gerçekten psikoloji yıpratan bir durum ve Ela bundan çok etkilendi.
Bazen düşündüm bu kadarı da olur mu diye,olacak olmasına belki de daha fazlasının olabileceğine kanaat getirdim.
Güvendi bu ha deyince gelip eski yerine oturmuyordu.
Iy şerefsiz haysiyetsiz Tarık'ı unutmamak gerek,Ela'ya dokunduğunda o elleri benim kırasım geldi ki Baran nasıl dursundu.
Deli dolu kadınları hep sevmişimdir ki bu kitapta Didem favorim oldu.
Berk'in Ela'ya olan tutumu Beren'in kastettiği şeyler mi çok da merak ediyorum.
Kitabın konusunu kısaca anlatayım.
Ela sevgilisinin onu aldattığını gözleriyle gördükten sonra en yakın arkadaşı Didem'in yanına İzmir'e gitmek üzere yola çıkar ve hava alanında bir aksilik yüzünden bir anda kendini başarılı iş adamı Baran Adalı'nın kollarında bulur.
Kendine geldiğinde özür dilese de Baran Ela'yı sinirlendirecek bir cümle kurar.
Ardından uçağın içinde de aynı adamla karşılaşınca Ela biraz sinirlense de Baran bunu eğlenceli bulmaya başlar.
Uçakları indikten sonra aynı oteli de kullanacaklarını farkeden çapkın iş adamı hemen kendi katındaki onun odasına yakın olan bir odayı Ela'ya verdirttirir ve işte o gece o otelde ikisinin kaderi de onları bir araya getirebilmek için yemin etmişlerdir.