2020 124. kitabı
#aydinlanmanedirvenasilgerceklesir @akif.manaf.kitaplari @akifmanaf_official Şaban Alıyev Öncelikle şunu belirtmeliyim ki yazarımızın çok farklı alanlarda ve çok geniş bir yelpazede ,toplumun ihtiyacı olan bir çok konuda çok fazla eseri var . Bu eserde de ismi ile musemma bir şekilde "aydınlanma" dan çok kapsamlı ,doyurucu ve soruları giderici bir şekilde bahsetmiş ,okurken çok fazla düşünme faaliyeti içerisinde oluyorsunuz . Bir #alinti bırakalım : "Bir insan aydınlandinda geçmiş için ölür ve gelecek için yeniden doğar . Geçmiş bir rahim olarak işlev görür .Aydınlanmış insan geçmişinden doğar ve aydınlanmış gelecek için yaşar . Aydınlanmis bir insanın doğuşu aynı zamanda bir ölümdür - GECMİSİN ÖLÜMÜ. " Karanlığından bıkmış herkese tavsiyemdir . Beni bu kitapla tanıştıran moderatorumuz @kitapkokusu_ve_ben Hocama #azkitap yayınlarına ve sayın #akifmanaf a sonsuz teşekkürler Sevgi ile kalın #dusunce #aydinlanma#kitap #felsefekitaplari#dusuncekitaplari #kitaphanindayiz #zeynepleokuyorum #toplum #evren #birey #mutluluk #yasam #amac #varolus
Felsefe
Aydınlanma Nedir ve Nasıl Gerçekleşir?Akif Manaf · Az Kitap Yayınları · 202029 okunma