·472 syf.····Okunma: 09 Aralık 2020 21:50 Mahşerin dört atlısı 3. kitabı da okumuş bulunuyorum ve şu an çok üzgünüm. Kitap çok fena bir yerde bitti ve henüz yazar dördüncü kitabı yazmamışBeklemek çok zor olacak.
🕯Ana, beş yıl önce yol kenarında parçalara ayrılmış halde bulduğu Famine(Kıtlık)’i işkence edenlerden saklamış ve kurtarmıştı. Karşılığında Ana’nın ve işkencecilerin yaşadığı şehri depremlerle yıkan Kıtlık, Ana’yı yanına almak istemişti ama genç kız kabul etmemişti. Seneler sonra, Ana bir hayat kadını olmak zorunda kalmıştır ve yaşadığı şehre Kıtlık’ın yeniden geleceğini öğrenir. Yeniden karşılaşmalarında onu tanımayan Kıtlık, adamlarına onu bıçaklatarak Ana’nın nerdeyse ölümüne sebep olur. İntikam arzusuyla Kıtlık’ın peşine düşen Ana, kendini bir anda atıyla yollara düşmüş bulur. Ölümcül bitkileri, taş üstüne taş bırakmayan depremleri, fırtınaları, tüm ekinleri öldürmesi ve ölümcül bir şekilde kullandığı tırpanı ile Kıtlık tam bir doğal felakettir. Yeşil dövmeleri, bronz zırhı, uzun karamel rengi saçları ve kaslarıyla gerçek olamayacak kadar yakışıklı olsa da kalbinde insanlara duyduğu nefret çok fazladır. Ancak Ana ve onun beklenmedik iyi kalpliliği, merhameti Kıtlık kadar korkunç bir varlığı bile yola getirecek midir?
🕯Kitap yine ilk iki kitap gibi, kötü atlı ve ona insanlığı öğreten kadın şeklinde ilerlese ve başlangıçta yok artık bu adamın yaptıkları da asla affedilmez dedirtse de sonlara doğru bir baktım ki neredeyse ben de insanlardan nefret ediyorum ve yürü be kıtlık hepsini öldür diyorum Kitabın sonunda uyanan dördüncü ve en korkunç atlı Death(Ölüm) ile olanlar çok fenaydı. Ve kitap en heyecanlı yerde bitti. Ölüm ne yapacak, Kıtlık ve Ana nereye gidecek? Serinin son kitabı ne zaman çıkacak?
🕯Fantastik sevenler ve orijinal dilinde okuyabilecek olanlara tavsiyemdir. olduğunu da belirtmeliyim. Şiddet, korku ve cinsellik içerir