2020 1. kitabı
Okunma: 13 Aralık 2020 00:53
Kendini Tanıma Adına Kişisel gelişim adına çok güzel bir kitap Kuran'ı Kerim'e den de alınan ayetler olsun hadisler olsun kişiye öğüt verici. Bu kitap bittikten sonra insan kendine "ben kimim ve ne için yaşıyorum?" diye soruyor. Bu çok güzel bir yola başlangıçtır. İnsanın kendine hedef koyması ve artık gerçekten istediklerini elde etmesi için çok güzel de bir imkandır. Gizli yeteneklerin açığa çıkması gibi bir çok şeye de sebep olabilir bu kitap. Kendini tanımak, kendini keşfetmek ve geleceğine yön vermek için mutlaka okunması gereken bir kitaptır. Hiç bu tür bir kitap okumamıştım hocamın söylemesi üzerine aldıp okumuştum o kadar güzel ilerliyor ki kitap iki gün içinde bitirdim bundan sonra bu tarz kitaplar okuyacağım da aşikar. En azından artık bir yola girdiğimin farkındayım ve sağlam adımlarla kendimden emin bir şekilde ilerliyorum. Bu yolda neler yapmam ve neler yapmamam gerektiğini kitap sayesinde çok iyi anladım. Şunu da eklemek isterim kişinin kendini tanıması gerçekten her şeyin önünde gelir çünkü insan evrende gövdesi kadar yer değil yüreği kadar yer kaplar.
İnsan
Sen Kimsin?Turgut Şahinöz · Az Kitap · 201681 okunma
Kendini tanıman, geliştirmen ve gerçekleştirmen umuduyla; sağlıklı, huzurlu ve hayırlı bir yaşam dilerim.