2020 4. kitabı
Selam Arkadaşlar. Bugün ki kitabımız yeni tanıştığım bir yazar ve kitabını çok beğendim. Ama Keyif alamadan okudum, hüznün ve gerçeklerin olduğu bir dünyada yaşanan olayları kişileri Ahh güzel Melody senin iç sesinden duymak güzeldi ve her okuduğum da sesimi biraz daha kıstım. Birde senin gibi bu dünya da O kadar çok BUH deyip yüksek sesle yüzüne tükürmek istediğim insanlar var ki. Bu kitap bir motivasyon sağlayıcı, hatta çocuk ve birey gelişim kitabı olmalı... Özellikle Öğretmen arkadaşların ve anne babaların hayattan çabuk bıkan, gayret ve savaşmaktan uzak, hazırcılığa alışmış,amaç ve idealleri çok sınırlı olan çocuklarımıza ısrarla bu kitabı okutmaları gerekir. Zira çocukları olumlu düşünmeye sevk edecek ve kötü düşüncelerden uzaklaşmasını sağlayacaktır. Kitabın ana teması azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz. Ve hayata olan bağlılılığımızla kendimize olan inancımızla ön yargıları yok etmeyi öğretiyor bize Melody Bu kitap gibi Rob Buyea'nın, Sınıftan Yükselen Sesler ve Christy Brown'ın, Sol Ayağım kitapları da kesinlikle ilk ve orta okul düzeyi okullarda okutulmalı. Ben kitabı kesinlikle tavsiye ederim. Alın. okuyun, okutun yoksa herkese BUH Kitapla kalın..
İçimdeki MüzikSharon M. Draper · Timaş Genç Yayınları · 202139,7bin okunma