···Okunma: 20 Aralık 2020 18:33 Klasiklere bu kitapla başladım ve iyi ki bu kitapla başlamışım diyorum.Hem yazım dili hem de konusu bakımından yeni başlayacaksanız sizi sıkacağını hiç düşünmüyorum.Kitabın tamamı Bilinmeyen bir kadının sevdiğine yazdığı bir mektuptan oluşuyor-ismi de buradan geliyor-.Derin bir yorum yapmak istemiyorum çünkü vereceğim her bilgi kitabın konusuyla ilgili büyük bir parça o yüzden biraz yüzeysel anlatmaya çalışacağım.
Duyguyu gerçekten çok iyi yansıtan bir kitaptı,saf bir sevginin nelerden geçtiğini anlatıyordu ve aslında pes etmeyiş öyküsü de diyebiliriz.Beyaz güller bu kitabı okuduktan sonra benim için daha anlamlı kalacak.Kitabı elime her aldığımda aklıma gelecek ilk şeylerden birisi bilinmeyenin her zaman içinde savaştığı ve savaşırken içindeki iyiliği hiç yitirmediği olacak.Ve mektupta o çocukluk anılarını sanki o anı hala yaşıyormuş gibi anlatması...Okuyanlar da beni anlayacaktır ben zaten bu kitabı beğeneceğimi düşünüyordum.Hiçbir kitapla ilgili -ciddi anlamda-kötü bir düşüncem olmadı zaten ama her okuduğumunda yeri ben de ayrı
Kesinlikle öneriyorum her okurum en az 1 kere okuması gereken bir kitap