2021 1. kitabı
Okunma: 03 Ocak 2021 15:01
Sürekli aklıma Dark dizisi geldi. Kitabın başında sık sık bakma ihtiyacı duyduğunuz bir soyağacı var. Dark izlerken de aynen böyle olmuştum:) Ama bir yerden sonra kim kimdir anlıyorsunuz tabi her ikisinde de. Okuması oldukça zor bir kitap. Kesinlikle acele etmemeli, sabırlı olmalısınız. Kitap okuma havanızda değilseniz hiç başlamayın, uygun zamanı bekleyin. Kitapta hem gerçek hayatta olan olaylara selam çakılmış hem de bir sürü absürt olay var. Buna büyülü gerçeklik diyolar tabi :) arada gereksiz bir sürü şey olmakla beraber çok güzel bir kurgu, fantastik öğeler ve derin bir felsefe var. Olaylar harika bir şekilde iç içe geçirilmiş. 460 sayfa da bu kadar şey anlatılması gerçekten yazarın ne baba bir yazar olduğunun kanıtı. Sonunu da harika harika harika bir şekilde bağlamış. Kesinlikle okuyun ama doğru zamanda. Sabırlı olabileceğiniz bir an olsun. Bi de büyülü gerçeklik mantığını kafanızın bir köşesinde bulundurun okurken ne saçma bir kitap dersiniz diğer türlü:) kitabın adı yüzyıllık yalnızlık yerine yüzyıllık manyaklık da olabilirmiş ayrıca:) Ailedeki herkes bir garip. Keyifli okumalar.♧
Yüzyıllık YalnızlıkGabriel Garcia Marquez · Can Yayınları · 202546,4bin okunma
Ne tesadüftürki bende bunu kitaplıgımda aldım okuycaktım ama sanki dogru zaman değilmiş gibi bıraktım.Bu incelemeyi de okuyunca tamamdır dedim 👍