2021 2. kitabı
Okunma: 03 Ocak 2021 16:42
Seri bir kitap olur efendim kendileri. İkincisini okumak için sabırsızlanıyorum. Yazarı bilmeme rağmen ondan okuduğum ilk kitap. Tanışma kitabımız diyebiliriz Öncelikle belirtmeliyim ki sizde benim gibi kitapları okurken iflah olmaz bir romantikseniz bu kitabı listelerinize bir ekleyin. Aslında fazlaca bilindik bir kurgu olmasına rağmen ben seviyorum böyle aşk kokan romanlar okumayı. Şimdi konusuna gelecek olursak; zengin, acımasız bir iş adamı olan, kadınlara zerre güvenmeyen erkek ana karakterimiz Alexander ile bir kasaba da çiftlikte dedesi ile yaşayan konuşmayan ve inanılmaz masum olan kızımız Heaven'in aşkını ele alıyor kitabımız. Kurgusu bilindik bir kitap. Ama ana neden Alexander neden kadınlara güvenmiyordu?( Adam kesinlikle güvenmemekte haklı ben olsam ben yaşasam onun yaşadıklarını bende güvenmem ) Heaven'a güvenecek mi? Peki Heaven neden tek kelime konusmamayi tercih etmişti? ( Çok üzüldüğüm bir gerçek.) Her sevgi bir zaman sonra sınanır. Bu ikilinin sevgisi neyle sinandi okuyunca sizlerde göreceksiniz. Kitapta en beğendiğim karakter Josephine 'di. Hayatını çok merak ediyorum. Umarım diğer kitaplarda onu okurum. Tüm bunları merak ediyorsanız yada ağır kitaplar okuyup tadımlık kitap arıyorsanız okuyabilirsiniz Canlar. ( Yalnız kitap çok uzundu bu kadar uzatmaya gerek var mıydı diye de düşünmeden edemedim )
HissizLemariz Müjde Albayrak · Postiga Yayınları · 2014350 okunma