2021 10. kitabı
#beniunutmabensanasevmeyiöğrettim #yorum Herkese merhabalar. Sizlere kalemini sevdiğim bir yazar ile geldim. Kitabın ismi ne kadar güzel ve anlamlı değil mi? Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Emin olun içi de aynen böyle anlamlı. Yazarımız soru cevap şeklinde gitmiş. Aslında çoğumuzun kendimize sorduğu sorular bunlar. Yani tam nokta atışı yapmış diyebiliriz. İddia edebilirim içinde mutlaka kendinize sorduğunuz sorular ve düşüncelerden de bulacaksınız. Ayrıca kadınların yanında olduğunu o kadar güzel hissettirmiş ki... Okurken o hissi ve desteği alıyorsunuz. Vurgulamak istediği yerler koyu punto ile yazılmış ama satır aralarında da o kadar vurucu cümleler var ki... Okuyunca anlayacaksınız. Ben size sorulan sorulardan ve yazılan sözlerden alıntı bırakıyorum. Okumanızı tavsiye ederim. #alıntı —Onu çok seviyorum. Ama bir türlü güvenemiyorum, bir şeyler eksik geliyor. İlişkimi yürütmeye devam etmeli miyim? —Eşimden boşanmak istiyorum ama çocuklarım olduğu için çok kararsızım. Aslında onu affetmek de istemiyorum ve ona inandığım için kendime öfkeliyim. Ne yapmalıyım? —Size göre bir ilişkide hangi davranışlar ilişkiyi yorar, kişileri yıpratır? Bir adamın söylediklerine değil, yaptıklarına bakacaksın. Gerçekten seven bir yolunu bulur. Uğraşır kendinden vazgeçer sevdiği kadından vazgeçmez. İnsanların sizi cepte görmelerine müsade etmeyin. "Ben birkaç gün gezip dolaşayım o nasıl olsa cepte, döndüğümde bekliyor okur." kafasına girmesinler. Kimseye size istediği zaman dönecek kadar ayrıcalık vermeyin, kendinizi basitleştirmeyin. YAPTIĞIN ONCA GÜZEL ŞEYİN KIYMETİNİ BİLMEYEN AMA YAPTIĞIN BASİT BİR HATAYI ASLA AFFETMEYEN İNSANLARLA İLİŞKİLERİNİ GÖZDEN GEÇİR.
Beni Unutma Ben Sana Sevmeyi ÖğrettimHakan Özkan · Olimpos Yayınları · 2020369 okunma