2021 1. kitabı
Okunma: 04 Ocak 2021 22:04
Öncelikle, bir Ahmet Ümit aşığı olduğumu belirtmek istiyorum. Yazar, kitaplarını öyle güzel bir şekilde bitiriyor ki ister istemez "o nasıl bir sondu öyle" diyorsunuz. Kitabımıza gelecek olursak,kitap içiçe geçmiş 2 ayrı öyküden oluşmakta. Birisi bundan 2700 yıl öncesi Hitit Krallığına aitken, diğeri bugünümüze ait. Olaylar, ilk başta tekdüze ilerlerken bir anda olaylar karışıyor ve asıl sürükleyicilik işte burada başlıyor. Cinayet romanı arayanlara kesinlikle tavsiyemdir. Kitapla kalın, öpüldünüz.
PatasanaAhmet Ümit · Doğan Kitap · 201029,4bin okunma
Belki de fakat benim için öyle değil kitap okuma sevgisini Ahmet Ümit İstanbul hatırası ile keşfettim baya kalındı o zamanlar bu kitabı bitirirsem başarırım çoğu şeyi demiştim böyle böyle bana kitap okuma sevgisini aşıladı ve pek kitap okumamışsın ama katili buluyorsun beni ciddi anlamda mutlu etmişti. Sonraları okumuş olsam belki o zaman ki keyfi alamayacaktım.
Kitap kalındı ama hikaye sürekleyi olunca ;merak ediyorsun bi kere sonunda ne olacak kim katil çıkacak vs derken bi bakmışsın kitap bitmiş ..İstanbul Hatırası ,Sis ve Gece tavsiyemdir :))
Berika Okur
Sis ve geceyi okudum. Siz de elveda güzel vatanım 'ı veya ninatta' nın bileziğini okuyabilirsiniz. Onlar da harikaydı. 💙