2020 6. kitabı
Okunma: 01 Aralık 2020 21:46
Öncelikle en başta şunu belirtmek istiyorum; Beyza Aksoy bence Wattpad’da ki yazarların ve kitapların etkisi altından kurtulduğunda ve kendini geliştirmeye başladığında gelecek vadedecek bir yazar adayı.Ancak ne yazık ki kendini bir önceki kitaplarından daha öteye taşıyabildiğini düşünmüyorum.Daha genç yaşında yazdığı kitaplar neyse bu da o .Bütün Wattpad klişelerini içeriyor çok şükür. Yakışıklı,zengin,soğuk ve gizemli çocuk yine çok güzel,havalı bir kıza aşık olur.Bu kitapta yememiz gereken tek şey esas kızın “Kötü Kız” olması, onu da yemiyoruz çünkü zaten kız o kadar da kötü değil ?? Her şeyi atlayalım beni asıl sinirlendiren nokta ne karakter çeşitliliğinin vasat ne de yaşanan olayların gerçeklikten uzak olması.Asıl nokta Wattpad’de ne yazıyorsa Ctrl+C yapılıp kağıda basılıp kitap haline getirilmiş olması !!! Başından sonuna ne oluyorsa hepsi A’dan Z’ye aynı.Böyle şeyleri gördükçe üzülüyorum çünkü kitap yazmak bu kadar basit olmamalı.Yayınevleri ve yazar ! Okuyucu kitlesini böyle küçümsememeli çünkü bu hareket tamamen aşağılama içeriyor.Yayınevinin kafasına göre uğraşmaya gerek yok Wattpad’de ne yazıyosa direkt geçirin kağıda çünkü amaç para kazanmak.Hiçbir şekilde genç yazarları desteklemek ve insanları yazmaya teşvik etmek değil. Bir de anlamadığım madem Wattpad’de yazanı direkt kopyala yapıştır yapacaksınız bu kitaplara niye editör atıyorsunuz ? İçerik zaten çöp geri kalan detaylar da çöp olsa ne olur ? Sonuca gelirsek Wattpad’den çıkan %99 içerik gibi “Absolute Trash” bir kitap. Aslında 1 puan verecektim ama bu kitap için kesilen ağaca üzüldüğüm için 2 verdim.
Onun ŞeytanlarıBeyza Aksoy · Epsilon Yayınevi · 20204,291 okunma