İçinde yaşadığınız ve içinizde yaşattığınız evren arasinda kurabildiğiniz bağ kadar mutlusunuzdur. A.Çehov
THKO TOPLU BILDIRGESI
Bütün Yurtseverler: Amerika ve . onun emrindeki hainler yüzünden öz vatanımızda üvey evlat durumuna düştük. Hiç birimiz yarınımızdan emin değiliz, ömrümüz aç sefil, doktorsuz, ilaçsız, . okulsuz, yolsuz geçiyot. Gelecek nesillere vatanı böyle terkedemeyiz. Kanımızı emen bir. avuç hain ve onların arkasındaki Amerikaya karşı isyan etmek en kutsal görevimizdir. Bu talan düzeni böyle devam · ettikçe açlıktan ölen ·biz, işsiz kalan biz, insan yerine konmayan biz, hayat pahalılığı ve zamlardan inim inim inleyen biz ve köle muamelesi gören biz olacağız.
Sayfa 205·Kitabı okudu
Manifesto
Reklam
Birbirine karışmış bütün öfkeler Yaşam yaralı bir kuş ürkekliğinde Yokluk desem vardan ötürü Açlık desem toktan ötürü Her ünlem bir kahkaha Her soru sağır bir kulak biçiminde Eczane vitrinierinde makyaj takımları Hastalar ölümün ilaçsız pençesinde
Sayfa 36·Kitabı okudu
Alıntı
Stanford Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin bir araştırmasına göre, anaokulu öğrencileri günde 300 kez gülerken, yetişkin­lerde bu sayı 20 bile değil! Ne yazık ki, büyüdükçe gülmeyi unuturuz!
Psikoloji
55 Yıldır Değişen Hiç Bir Şey Yok!
Amerika ve onun emrindeki hainler yüzünden öz vatanımızda üvey evlat durumuna düştük. Hiçbirimiz yarınımızdan emin değiliz, ömrümüz aç, sefil, doktorsuz, ilaçsız, okulsuz, yolsuz geçiyor. Gelecek nesillere vatanı böyle terk edemeyiz.
Sayfa 137 - İtalik Yayınları·Kitabı okudu
Alıntı
Dini ilimler, Allah’ın kitabını okumak Resulün sünnetini öğrenmekle olur. Sadece akılla Kur’an ve sünnetin nurlarından istifade etmeye kalkışan kimse aldanmıştır. Akli ilimler gıda, şer’î ilimler ilaç gibidir. Hasta ilaçsız gıda alınca kendine zarar verir.
Reklam
Reklam