ilknur

Puan vermedi·90 syf.··
Beğendi
·
2020 21. kitabı
·
8 saatte okudu
·
Okunma: 02 Nisan 2020 18:35
·
Can sıkıntısıyla tembellik bulaşıcıdır. Kitapta tipler var ama kahraman yok. Hayatlarından memnun olmayan kimi yaşlılıktan yakınan, kimi zamanı yitirmekten kimi de imkansız aşktan muzdarip tipler... Hayatları kendi ellerinden kayıp giden bir bocalama geçiren bu insanların umutları, hayalleri elbet var. Hiçbir şey için geç değil ama acaba bu tipler bunu fark edebilecek mi ? Ne için yaşadıklarını, mutlu olmanın yollarını bulabilecekler mi ? Her biri kendi hayatına dalmış bu insanlar kabuklarını kırabilecek mi? Pek çok konuya değinmiş fakat en çok dikkatimi çeken ormanlara olan hassasiyet ormanlar nefesimiz. Gelecek nesillere bırakabileceğimiz yegane değerlerimiz doğamızı korumalıyız.
Vanya DayıAnton Çehov · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 201611,5bin okunma
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖

ilknur

, bir kitap okudu
Puan vermedi·90 syf.··
Beğendi
·
8 saatte okudu
·
2020 21. kitabı
·
Anton Çehov
7.5/10 · 11,5bin okunma
Ormanların dünyayı güzelleştirdiğini,insanı güzelliği kavramayı öğrettiğini,içimizi yüce duygularla doldurduğunu söylüyor. Ormanlar sert iklimleri yumuşatır. İklimi yumuşak olan ülkelerde doğayla savaşta daha az güç harcanır. Böyle yerlerde insanlar daha yumuşak huylu ve sevecen olurlar.