Raven üzümlü kekim
Öteki Gelin’de Raven iyi ve güçlü bir karakter. Ama annesi ve ablası Hannah tam tersine bencil, manipülatif ve zarar verici. Özellikle Hannah’nın tavırları oldukça rahatsız ediciydi. Ares karakterine de ısınamadım; Raven bu kadar üzüntü yaşarken tepkileri yetersizdi. Kızın yaşadıkları üzücüydü ve gerçekler ortaya çıktığındaki yaşananlar, tepkiler yeterli değildi. Ne annesi ne de ablası hak ettiği cezayı aldı, olanlar da içimi rahatlatmadı. Kitap bittiğinde tatmin olmadım. Özellikle ablasının daha çok acı çekmesini ve bunu okumak isterdim.
Ayrıca aile içinde bu kadar kırıcı olaylar yaşanmışken, birinin yıllardır birlikte olduğu kişiyle kardeşinin ilişkiye başlaması bana hem mantıksız hem de rahatsız edici geldi. Bu tarz aile içi ilişki temaları bana hitap etmiyor ve okurken keyif alamadım.
Kurşunlar bizi susturacak diye düşündüler ama yanıldılar.Haydi, kitaplarımızı ve kalemlerimizi alalım.Onlar bizim en güçlü silahımız.Bir çocuk, bir öğretmen, bir kalem ve bir kitap dünyayı değiştirebilir.