Marriage of Convenience (Novel) #1

로아
Güney Kore
Korece

2024 28. kitabı
Beğendiğim serilerden biri daha.. Baş rol kızımız soylu güzel küçük şımarık bir kız.. babası 9 yaşında fln (siyasi sebeplerden diyeyim formalite icabı) soylu olmayan bi komutanla evlendiriyor. bu evlilikten komutan oldukça karlı oluyor, kız dadısıyla baronun (artık baron) kalesine gidiyor adamdan nefret ediyor (birbirlerini doğru düzgün görmüyorlar bile zaten yabancılar) dadısı onu rahat ettirmek için (sert bi kadın) baya üzerine titriyor komutana karşı fln, sadece kendi ilgileniyor kızla, komutan sürekli savaşlara fln gidiyor karısı rahat ettirmek için istediği her şeyi veriyor (maddi olarak) bi zaman sonra dadısı hastalanıp ölüyor, kız koca kalede (herkese mesafeli) tek başına kalıyor kocasının şavaşlarda kazandığı şeyleri müsrifçe harcıyor. adam hizmetlilere ne istiyorsa verin fln diyor onurunu korumak için karısının neyse.. adam birgün savaşta ölüyor, kızın elinden adamın akrabaları (yanlış hatırlamıyorsam) herşeyi alıyorlar, kız zaten çok ilgisiz fln kalınca kendine bi sevgili fln buluyor oda onu dolandırıyor vs. neyse kız sefil bi şekilde ölüyor ve son duasını ediyor.. zamanda geriye dönüyor bi rahibe anlatıyor oda bu yaşadığının aslında bi öngörü olduğunu söylüyor, seçim yine kızın olacak.. kocasıyla arasında aşırı bi iletişimsizlik vardı ve kız bi şeyleri değiştirmek için (büyüyor tabiki 19 fln) kocasına bi adım atıyor ve hikayemiz başlıyor..
Manga, Manhwa, Manhua ve Webtoon
결혼 장사 1Ken · 로아 · 201817 okunma

KenYazar · 0 kitap
Güney Koreli ünlü internet romanı (webnovel) yazarıdır. Özellikle 'Otome Isekai' ve romantik fantezi türlerinde kaleme aldığı derinlikli karakter analizleri ve sürükleyici kurgularıyla tanınır. Dünya çapında geniş bir hayran kitlesine ulaşan 'The Villainess Flips the Script' (It’s Time to Change the Genre) ve 'Marriage of Convenience' (Evlilik Anlaşması) gibi kült eserlerin yaratıcısıdır. Eserleri, klasik 'yeniden doğuş' temalarını politik entrikalar ve güçlü duygusal bağlarla birleştirmesiyle öne çıkar. Yarattığı hikayeler, başarılı webtoon uyarlamalarıyla KakaoPage ve Tapas gibi uluslararası platformlarda milyonlarca okunmaya ulaşmış, modern romantik fantezi edebiyatının önemli isimlerinden biri haline gelmiştir.