The Greatest Estate Developer #1

BK_Moon

Puan

910 üzerinden
1 kişi
Bu Adam Şeytanı Bile Dolandırır (Ki Yapmadığı Şey Sanki)
2026 71. kitabı
Okunma: 14 Mayıs 2026 17:37
Herkese merhaba dostlarım, bugün sizlere tüm derdinizi ve tasanızı unutturacak ve en azından onu okuduğunuz müddetçe gerçekten de mutlu hissedeceğiniz bir webtoon önerisi ile geldim. 역대급 영지 설계사 1 (The World's Best Engineer / The Greatest Estate Developer) ya da internetteki adıyla Deli Mühendis, mizahı yönünden benim bu hayatımda görüp görebileceğim en başarılı serilerden biridir. Hatta listenin tepesinde olduğunu bile söyleyebilirim. Elbette fansub çevirisinin de bunda büyük bir payı var. Yine de sizi temin ederim ki kim tarafından Türkçeye çevrilirse çevrilsin bu, bu hikâyenin aşırı derecede komik olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Üstelik gerçekten kaliteli ve farklı bir konuya ve olay örgüsüne de sahip. O zaman yakışıklı ve güçlü ana karakterleri unutun çünkü teknolojinin gelişmemiş olduğu fantastik bir dünyada mühendislik yetenekleri ve tipsiz suretiyle, şeytandan bozma deli kahramanımız Lloyd Frontera sahneye çıkıyor!!! Kim Suho adındaki Koreli bedevimiz, oldukça acı çektiği hayatının ardından bir gün kendini okuduğu bir web romanının içinde bulur. Bu kısım standart prosedür, o yüzden çok takılmayın; asıl işler buradan sonra 360 derece değişecek. Demir Kanlı Şövalye romanında kaderi ilk bölümlerde ölmek olan ana karakterin efendisi Lloyd Frontera'nın bedenini ele geçirmiştir. Fakat bu kişi tembel, ayyaş ve çok sorunlu bir tiptir. Ayrıca ailesinin kontluğu büyük borçların altındadır ve hikâyeye göre hepsinin sonu oldukça acımasız olacaktır. Suho yani Lloyd, uyandığı an bir sistem penceresi ile karşılaşır. Bu pencere ona dileğini gerçekleştirdiğini söyler ve ardından da iyi şanslar diler. Halbuki Lloyd onun hangi dilekten bahsettiğini zerre bilmiyordur. Belirtmek isterim ki ben bu mavi illetin espri anlayışına hayranım. En az romanın gerçek ana karakteri Javier
역대급 영지 설계사 1BK_Moon · 문페이스 · 20232 okunma